Складаний смартфон за копійки! Samsung і Motorola в ШОЦІ

  Рет қаралды 19,586

Andro-news.com

Andro-news.com

Күн бұрын

👉 Смартфон Blackview Hero 10 за найнижчою ціною - s.click.aliexpress.com/e/_onD...
Складаний смартфон за копійки! Samsung і Motorola в ШОЦІ
00:00 Вступ
00:55 Комплектація, матеріали, додатковий екран
05:30 Дисплей
06:57 Процесор
09:50 Камери
13:05 Програмне забезпечення
15:30 Час автономної роботи + висновки
👉 TikTok Andro News - / andronews_off. .
👉 Telegram Andro News з новинами - t.me/andronews_official
👉 Сайт Andro News з новинами - andro-news.com/

Пікірлер: 147
@user-nw9ms4qu1p
@user-nw9ms4qu1p Ай бұрын
Салам с Казахстана, Андрей ты молодец, рад что ты на позитиве и продолжаешь делать видосы, хоть я и не знаю Украинский, но вроде все понятно, не пойму че все жалуются, (ну людей с маленьким мозгом не понять), всего тебе хорошого Андрей)
@Kinayo
@Kinayo Ай бұрын
он дима но ты красавчик))
@zlatan6565
@zlatan6565 Ай бұрын
@@Kinayo дивно,але я колись також думав що він Андрій 😂
@zlatan6565
@zlatan6565 Ай бұрын
Алга Казахстан !💙
@bartek3236
@bartek3236 Ай бұрын
имя Андрей ему подходит больше, правда)
@bartek3236
@bartek3236 Ай бұрын
салам
@Oleg-Dorenko
@Oleg-Dorenko Ай бұрын
Дякую за Файний Україномовний випуск Дмитро Слава ЗСУ! 👍❤️🇺🇦
@scottiepippen7029
@scottiepippen7029 Ай бұрын
підтримую державну👍
@MagistrYOV
@MagistrYOV Ай бұрын
Останнім часом починаю думати що може варто купувати дешевші смартфони частіше, а не дорожчі та рідше. Як казав необноразово ведучий, що всі виробники зараз топчуться на місці. Краще щороку купувати умовний смартфон на чорній п'ятниці з аліекспрес за умовних 5 тис. грн, ніж купувати щось за 15-20 тис і ходити з ним поки він не почне здихати, або ще гірше - розбити його через пів року використання... Завжди старався купувати щось таке в середньому сегменті або дорожче в районі 10-13 тисяч грн. А от зараз задумався над темою більш бюджетних але частіших покупок смартфонів. Ну звісно якщо фото можливості не є критичним характеристикою для вас... Бюджетника камера буде звісно гірша. Але загальні характеристики будуть плюс-мінус одинакові якщо не грати супер важких ігор.
@MagistrYOV
@MagistrYOV Ай бұрын
От взяти навіть до прикладу: зараз користуюся xiaomi 12x у якого датчик наближення віртуальний і порівняти його середньобюджетним redmi note 12 який отримав повноцінний фізичний датчик. ...
@TarasBurlaku
@TarasBurlaku Ай бұрын
Смартфон - це витратний матеріал. Навіщо його купляти за скажені гроші, якщо ти не мільйонер? Як принципово дорогий смартфон поліпшить якість твого життя порівняно з недорогим? Думайте, для цього Бог дав вам голову і мізки. 🤔
@SerGvsTuRnIk
@SerGvsTuRnIk Ай бұрын
Стрьомний виробник, ціна не така вже низька, хіба що на розпродажах буде дешевше.
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
Ніхто брати це не буде , тоді почнуть скидати ціну. Почнуться негативні огляди не просто огляди а й реальний опит користування від якого залежить чи будуть брати це чи не.
@user-dn1ff6xi3e
@user-dn1ff6xi3e Ай бұрын
розкладушки ніфіга не аксесуар , а повноцінний смарт...в мене фліп 3 і мені прилітає всі нові прошивки і оновлення як флагманам, він не включається сам по собі, не затирається екран, не ломається при присіданні , ...короче ніхрена йому нема ...до того ж через якись час тобі стає лінь його розкривати і менше ним користуєшся ...складка є ...проте про неї забуваєш через день...не слухайте нікого , це повноцінні гаджети якими досить зручно користуватись в повсякденному житті і в роботі ...
@sgk6132
@sgk6132 Ай бұрын
коли буде нормальне наповнення товарними артикулами сайту. Варіант з телеграмом мене трішки дратує. Постійне гортання та невідомість актуальності пропозицій товарів.
@user-vq8mx5is1n
@user-vq8mx5is1n Ай бұрын
15:01 Середньостатистичний смартфон Google Pixel 8 😂
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
Вот іменно таке дурне ляпнув загнув конкретно. Ось він як ті діти мажорів багачів які з айфонами дороженними ходять і тд і з розуму сходять що ще таке купити... Думає що якщо він собі може позволити новинки то і всі можуть це ... думає що всі мають останні або перед останні смартфон із лінійки А брендів тобто відомих брендів. Чоловіче роботяги мають дешеві смартфони а гугл піксель це дорогий бренд який собі можуть позволити тільки еліта або + - ті хто на нормальних роботах а це не про Україну нажаль. Основна більшість людей які дивляться його канал і такі інші мають куда дешевші.
@zlatan6565
@zlatan6565 Ай бұрын
@@user-lx8ul1yp6v колись,ще до війни,коли наша влада почала впроваджувати Дію,тоді це все активно обговорювалось і один відомий чоловік сказав в одному відео (паралельно займаючись на біговій доріжці).Не дослівна цитата:"ми працюємо над тим,щоб кожен мав все необхідне у вашому Айфоні...". Підкреслюю,не в телефоні,не в смартфоні,а саме в АЙФОНІ.Тобто,деякі люди живуть настільки відірваними від реальності,що думають що Айфон -це базова річ,яку можуть собі дозволити собі кожен зустрічний громадянин України і ще й міняти їх раз в рік.Хто це сказав,здогадайтесь самі .Це мені просто нагадало ось цю фразу про "середньостатистичний смартфон Гугл Піксель 8".
@olehluchyshyn8567
@olehluchyshyn8567 Ай бұрын
А я думав, в мене флагман 😢
@sviatoslavmilash4201
@sviatoslavmilash4201 Ай бұрын
Да, по ціні, то далеко не середньостатистичний телефон.
@dernaxin198
@dernaxin198 Ай бұрын
Ціни на смарти ростуть...платежі ростуть...зп не росте....підари стріляють...навіть бу смарти космос
@V.Prima.
@V.Prima. Ай бұрын
І настане той час, коли один скаже: - Хочу "розкладачку"! І відповіддю буде - Давно пора!
@yovyov8387
@yovyov8387 Ай бұрын
На мою думку є занадто багато мінусів покупки смартфонів такого формату порівняно зі звичайними: -ненадійна конструкція -менша батарея -покриття екрану пластик який буде сильно царапатися,особливо,коли в складеному вигляді туди потрапить піщинка або інший предмет -ненадійність гнучкого екрану тим більше китайського виробництва. Якщо цей смартфон пропрацює нормально пів року,то я буду сильно здивований
@bartek3236
@bartek3236 Ай бұрын
два роки, Flip 4 - чудовий смарт;
@stanmick134
@stanmick134 Ай бұрын
Good interesting Ukrainian content
@user-xq4cs3oq4s
@user-xq4cs3oq4s Ай бұрын
Похоже у этой компании такая фишка производить не доделанные смартфоны. Вроде не плохое железо, но звук слабоват, камера вроде со стабом, но опять недодел. Экран вроеде норм ,но опять чтото не то. С датчиками то же не все хорошо. Да и нет обновлений. Одним словом третий эшелон.
@elaim2380
@elaim2380 Ай бұрын
У меня шарк 8 уже полгода, обновление приходило, звук класс, экран супер, цена - 😅. С камерой соглашусь, стаб слабоват. Но за 95 баксов этому смартфону нет равных 😎
@dnsdns4739
@dnsdns4739 25 күн бұрын
За 88 долларов брал. Третьим. К Samsung S23 Ultra и Oneplus 11. В машине катается в качестве GPS и источника мультимедиа для ГУ. Так-же телега и KZbin. Смарт вполне годный. GPS спутников ловит больше чем Samsung S23 Ultra. Я аж здивувався. С 13 декабря в работе, глюков, сбоев - ноль.
@user-xq4cs3oq4s
@user-xq4cs3oq4s 20 күн бұрын
@@elaim2380 У меня то же шарк 8 брал за 89 долл. до 100 долл норм если выше то не брал бы. смарт сырой и обнолений не было от слова вообще. звук специально задушен что бы нне хрюкал не пукал. Дисплей тусклый. Датчик приблидения очень слабый очень часто ухом что то нажимаешь при разговоре. Единственное пока не тупит и шусро работает за счет процессора.
@elaim2380
@elaim2380 20 күн бұрын
@@user-xq4cs3oq4s у вас какой-то кривой попался, экран у него бомбический, звук громкий и хорошего качества, датчик всегда срабатывает. Я всем доволен
@recipe_of_humanness2224
@recipe_of_humanness2224 Ай бұрын
Не "овраг" а рівчак
@olexhoff
@olexhoff Ай бұрын
Мне такой форм-фактор показался интересным, хотелось попробовать, но большие деньги отдавать неохота, вдруг не понравится, а за какую цену можно и попробовать, если понравится такой форм-фактор возможно куплю уже что-то посерьёзнее
@phantomsmart73
@phantomsmart73 Ай бұрын
Дякую, дуже цікавий і дотепний огляд!
@user-ox7jd4wq7g
@user-ox7jd4wq7g Ай бұрын
Все супер. Дякую за огляд
@_na39l_74
@_na39l_74 Ай бұрын
В мене питання, чому вони не прибрали селфі камеру? Одні плюси: - Кошти перенаправити на кращу фронтальну камеру - Екран без селфі буде виглядати зовсім шик Чому так не змогли зробити? А зокрема відос крутий!
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
Слабаки боягузи ось тому бо роблять так як їм сказали керівництво яке не завжди праве в тій чи іншій ідеї. В тій компанії пропонована така ідея а в іншій із конкурентів буде хтось більш сміливіший хто зробе та як ти кажеш. Ось вже скільки років ніхто із виробників не хоче виробляти телефон без камери взаглі без , всі як один роблять одно і то саме без новинок то майже у всіх камера фони чомусь мусять бути що тяжко зробити це окремим модулем який буде мати окремі магнітні контакти ? Є там наприклад в одних смартфон із камерою на 50ть мегапікселів ось я наприклад хочу собі такого в якого не буде цієї камери надоїв цей галімий виступ тобто не хочу камери я хочу щоб був плоский смартфон без камери і це не тяжко і це не що інше як здешевить його тяжко випускати такий ? Ні але їм головне здерти грошей по більше з покупця.
@David-bk5ff
@David-bk5ff Ай бұрын
А як по відеозв'язку спілкуватися?
@ihormisko2259
@ihormisko2259 Ай бұрын
Вітання,Андрію! Дякую за ваші ретельні та чесні огляди! Зробіть огляд планшету Xiaomi pad S6 Pro 12.4, це могло б бути цікаво:)
@user-kz9mo6ym9q
@user-kz9mo6ym9q Ай бұрын
А взагалі які претензії можуть бути до цього форм фактора, при такій вартості? Не буває високих характеристик і якості за низький прайс.
@user-xq4cs3oq4s
@user-xq4cs3oq4s Ай бұрын
400 долл.+митний збір,Тільки за форм фактор? З процесором, камерами динаміками та софт який навіть не оновлюється. Це все коштує меньше 100 Дол.
@user-kz9mo6ym9q
@user-kz9mo6ym9q Ай бұрын
@@user-xq4cs3oq4s Так які питання? Бери за 100 ! І на додачу зікр001 пошукай за ціну Чері амулет..... Все має свою ціну! Дивитися треба об'єктивно і відповідно до аналогів.
@user-rn5wg5xt9s
@user-rn5wg5xt9s Ай бұрын
Дякую за відео і гарного дня 🤗
@edmaya7381
@edmaya7381 Ай бұрын
Не розумію, а нахіба вони взагалі потрібні ці складні смартфони
@agenLondon7
@agenLondon7 Ай бұрын
я тоже не пойму хотя фолд Самсунга нравится так как там хоть экран больше.
@TarasBurlaku
@TarasBurlaku Ай бұрын
Все окей. Только я не понимаю, кто готов платить за блэквью 300 баксов?😅
@user-xq4cs3oq4s
@user-xq4cs3oq4s Ай бұрын
Полностью согласен только он 410 дол. плюс таможенный сбор.
@TarasBurlaku
@TarasBurlaku Ай бұрын
@@user-xq4cs3oq4s вообще дичь
@2003DSk
@2003DSk Ай бұрын
Дякую за контент
@petroshurov7615
@petroshurov7615 Ай бұрын
І коли це 400 баксів, стали копійками в Україні?
@Rikki-tikki
@Rikki-tikki Ай бұрын
400 баксів недорого саме для такого форм-фактору, а не для телефону взагалі
@user-ym4mp7mr7s
@user-ym4mp7mr7s Ай бұрын
Cool 😎
@seregakobysh
@seregakobysh Ай бұрын
Дякую за контент!Завжди чекаю на ваші відео!Слава ЗСУ!Слава Україні!!!
@user-vq8zw8fk1w
@user-vq8zw8fk1w Ай бұрын
-Овраг- Яр☝️😬
@vadimgalen9887
@vadimgalen9887 Ай бұрын
👍
@user-ki4qc9zr8z
@user-ki4qc9zr8z Ай бұрын
Та куда нічна зйомка взагалі кізяк😅
@alekskondratiuk
@alekskondratiuk Ай бұрын
Дякую. А нормальні новини будуть? Бо привчили, як собаку Павлова, просинатись на вихідні і дивитись класниі новини, а тепер вирішили експерементувати 😢
@Andronews_official
@Andronews_official Ай бұрын
Завтра
@Unnamed553
@Unnamed553 Ай бұрын
​@@Andronews_official Дмитре, потрібен топ-огляд бюджетних смартфонів, які виготовляються за межами Китаю. Через напруження між світовими країнами потрібно вже зараз щось шукати, щоб потім не було пізно. Дякую. 🇺🇦🤝🇺🇦
@user-qo5rf9uo7v
@user-qo5rf9uo7v Ай бұрын
​@@Unnamed553піксель любий беріть
@user-qj3dw4zy2i
@user-qj3dw4zy2i 28 күн бұрын
А почему орро никогда не рассматриваете?
@Krhyadenis
@Krhyadenis Ай бұрын
приємного перегляду
@kivii227
@kivii227 Ай бұрын
Хо) ну однозначно цей телефон знайде свого покупця . Більш ніж впевнений що індуси точно будуть цікавитись, декому взагалі пофіг на те що залізо, камери,андроід , слабкий) головне понти)😁
@user-lb9hn4st7u
@user-lb9hn4st7u Ай бұрын
Раскладушка от моторолы стоит уже шестьсот евро т к выходит уже новая модель
@warpABC
@warpABC Ай бұрын
Бюджетна розкладачка для дівчат, які лиш сидять в мережах типу інстаграм і тік ток, дзвонять та сидять в месенджерах. З цими рішеннями, думаю, буде справлятися дуже добре. А те, що воно, як аксесуар складається і в сумочці буде носитись, це взагалі прикольно.
@TarasBurlaku
@TarasBurlaku Ай бұрын
Дівчата теж не тупі. Не знаю дурочки, яка за 400 баксів захоче цей мотлох замість айфона 11 чи якогось новенького самсунгу)
@illiaoksanichenko3618
@illiaoksanichenko3618 Ай бұрын
Дчкую за відео!! Гарного дня!
@user-pt8gu2qh1l
@user-pt8gu2qh1l Ай бұрын
Яка різниця який андроїд ,12 ,13 чи 15 ?))
@alexberdnyk
@alexberdnyk 10 күн бұрын
Підтримка додатків чим старіше ос тим менше розробників її підтримують,а головне щоб google не припинили підтримки сервісів,тому на 12 андроїді можна ще років 10 сидіти😊,бо Гугл довго підтримують свої операційні системи
@yura.l
@yura.l Ай бұрын
Слава Україні
@gomma8374
@gomma8374 Ай бұрын
Всім привіт. Маю запитання. Хочу замовити телефон з аліекспрессу, в інтернеті прочитав що треба сплачувати налог за покупки 150€ та більше. Може хтось нещодавно замовляв щось дороге, чи довелось вам платити налог за покупку? Буду вдячний за відповідь
@user-qn6wo2lc8k
@user-qn6wo2lc8k Ай бұрын
Там не то що Мито платить, там зараз взагалі зараз проблеми з доставкою Укрпоштою. Якщо не велика різниця, то купіть на ОЛХ. Бо зараз велика вірогідність, що залишитеся без грошей,і без смвртфона
@user-qn6wo2lc8k
@user-qn6wo2lc8k Ай бұрын
Я не можу отримати посилки, які приїхали 11 квітня на митницю Укрпошти. Ось і робіть висновки.
@gomma8374
@gomma8374 Ай бұрын
@@user-qn6wo2lc8k думаю гроші повернуть в разі чого. Та і час доставки для мене не такий важливий. Мене цікавить лише мито, але все одно дякую за відповідь
@kekiskyki9637
@kekiskyki9637 Ай бұрын
4.5.0
@hellyeah_tv
@hellyeah_tv Ай бұрын
слухай, ну мені подобається яка машина, але дивитися на те як ти їх робиш - це суто нішевий контент. особисто мені НЕ ЦІ КА ВО. було цікаво про торги, б/в тачки, які старіші навіть за мою, але сам процес був найс. я особисто переріс вже той свій вік коли думав що швидко їздити це вау. ти пробуєш щось давати на канал нове, але не вчишся на старих помилках - та Е60 на каналі просадила того року тобі статистику, хіба ні? а чути про "не буде переглядів, не буде контенту" - це геть смішно 😂
@Skryabin2036
@Skryabin2036 25 күн бұрын
Блеквью і оновлення це несумісні речі. Судячи з оглядів це классика минулого китайських смартфонів, з якою прошивкою купив з тією він і помре.
@_LUTSK
@_LUTSK Ай бұрын
@user-kj1vk6in9p
@user-kj1vk6in9p Ай бұрын
Ні,цей час ще не настав,бо цей пристрій не зовсім належної якості.
@proxorproxor
@proxorproxor Ай бұрын
+++🤔
@user-pe7vl3qh2i
@user-pe7vl3qh2i Ай бұрын
лапата😢
@vadimgalen9887
@vadimgalen9887 Ай бұрын
P.S. "овраг" українською "яр".
@stanmick134
@stanmick134 Ай бұрын
あなたの働きに感謝の気持ちを込めて
@user-qo5rf9uo7v
@user-qo5rf9uo7v Ай бұрын
Непоганий смартфон для тих кому потрібний такий форм фактор, коментар і вподобайка для підтримки канала.
@churchillguncarrier2658
@churchillguncarrier2658 Ай бұрын
Кому не подобається жирдос який буде завтра у новинах. Забуваємо про новини на цьому каналі!!
@muammar695s
@muammar695s Ай бұрын
Ти прощо?
@churchillguncarrier2658
@churchillguncarrier2658 Ай бұрын
@@muammar695s Про нового ведучого новин.
@FpaHCy3uk
@FpaHCy3uk Ай бұрын
після 60 Hz вимкнув......Я намагався додивитись, але це занадто !!!1
@_pro_100_volodymyr_
@_pro_100_volodymyr_ Ай бұрын
Скільки ж Blackview блогерам занесли цікаво)
@Wun_der
@Wun_der Ай бұрын
Удивительный игристый питерский андроСалют 🤓🥂🍾👌💪👍
@patriotua3631
@patriotua3631 Ай бұрын
Це творіння може вкрасти ваші гроші 😂
@user-qm5ye5rw5z
@user-qm5ye5rw5z Ай бұрын
Краще взяти моноблок від популярного китайського бренду, а не цю хню
@dimatech32
@dimatech32 Ай бұрын
За таку ціну я вважаю що доволі непогано вийшло
@user-jj9sv1ho5z
@user-jj9sv1ho5z Ай бұрын
ФуфлоФон.перша зима з морозом і транда екрану саме плівкаекран мороз знище той екран від переохолодження.шляпа для кімнатних дзвінків в зимну пору року.
@globenkoruslan8151
@globenkoruslan8151 Ай бұрын
Блогер "за копійки"🤬
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
Якщо твій прогноз на три роки реально сходяться на реальний опит користувача то це сумно і це не є вигідно. Це дуже печально тратити такі гроші на цей горе смартфон. Особисто я купуючи будь який смартфон маю на меті користуватися довго і щасливо більше чим 10ть років і це по нормальному . Ось так а що ви думали що я маю гроші кожного року купляти собі інший смартфон ? Ні. Але Мені хотілось би частіше шось хороше і якісне купувати. Знайте не одним смартфоном буде жити людина ... мені треба кошти на все інше що вдітися і щось їсти а ще є купу речей яких треба купити і це не смартфони. Ось наприклад в цій нашій крутій країні ніяк не можеш купити стареньку бу іномарку не сильно стару хоча би 2005 року , то про що ви будете розказувати коли в інших країнах це не проблема а в нас з нашими цінами , політиками і законами це все є майже не можливо. Куда заглядати на смартфон який поверх 10 000 грн чи поверх 20 000 грн ? Знаю може для кось це не проблема тим паче тут в Україні як не з айфонами ходять то з апаратами такими що ого скільки коштують.
@1312hardcore
@1312hardcore Ай бұрын
Ви жартуєте мабуть, слухайте уважно відео, він казав якщо складати і розкладати 230 РАЗІВ НА ДЕНЬ на протязі трьох років, в такому випадку він проживе три роки
@user-pt8gu2qh1l
@user-pt8gu2qh1l Ай бұрын
10 років 😂😂😂 з одним смартфоном , ви смієтесь?))
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
@@1312hardcore я чув прекрасно. Але в мене зараз хонор 6х і прикинь працює чудово , тоді коли я купляв його давно то було давно я хотів шось назразок топових флагманів такі як самунг s10 або шось інше . Чоловіче є бажане а є реальність розумієш ...? Ось як би я регулярно получав більше ніж 500 грн вдень а не менше тоді була би інша реальність розумієш а є то шо є . Але вам київським мене не зрозуміти ви не працюєте за копійки.
@user-lx8ul1yp6v
@user-lx8ul1yp6v Ай бұрын
@@user-pt8gu2qh1l мені плакати хочеться а не сміятися адже тут це не реально хіба їхати в іншу область в інше місто шукати іншу роботу або після війни як відкриють кордони я поїду працювати і жити в іншу країну і там собі куплю і авто і смартфон і все інше . Тут є життя лише для депутатів і чиновників короче не для всіх тут робиш пашиш чорно і темно а результату ноль нажаль Країна корумпована не ціниться ні праця ні людей тут виживати тяжко а треба жити і допомагати іншим але як якщо ти собі неможеш нічим допомогти.
@JohnDir-xw3hf
@JohnDir-xw3hf Ай бұрын
​@@user-pt8gu2qh1l Знаю людей що досі використовують Нокії яким більше 15ти років. А взагалі гарно більшість надресерували на консьюмеризм та бігти купувати китайське 💩 щороку.
@rhyhorn9537
@rhyhorn9537 Ай бұрын
я на 100% впевнений , що в нас він не буде популярний . Як на мене дівчата скоріше куплять 11 афйон чим цей пристрій)
@ZMihei
@ZMihei Ай бұрын
Яка прекрасна, чиста, хуторська мова.
@Rikki-tikki
@Rikki-tikki Ай бұрын
Людина перейшла з кацапської, постійно вчиться і вдосконалюється. А різні недоумки ще й не задоволені 🤷
@user-rc8kt2ks9m
@user-rc8kt2ks9m Ай бұрын
Як вже набридли ці назви роликів які вводять в оману. Чому не можна дописати назву пристрою із обзора!? В мене вже багато знайомих відписалися від каналу бо їх бісять такі клікбєйьні і незрозумілі назви. А головне що по запросу в поісковику на назву смартфона вашого ролику не має і ви губете собі просмотри, а людям в першу чергу показує рашистів. Подумайте над цим і робіть вже нормальні назви, а не цей діт садок який мінусцє вам просмотри, підписників і репутацію, бо народ вже тупо рже з ваших заставок так назв.
@GOLUbeNsky
@GOLUbeNsky Ай бұрын
Ода, реклама бренда 3 эшелона из Китая. Реклама раскладушки, которая и пол года не проживёт. Дима, хватит впаривать xyйню людям, пожалуйста.
@Semen_Gorbunkov_
@Semen_Gorbunkov_ Ай бұрын
канал был нормальный, а сейчас на собачьей мове ниче не понятно
@user-qn6wo2lc8k
@user-qn6wo2lc8k Ай бұрын
Не оскорбляй украинский язык, может русский тоже кому то не нравится.
@Vantala73
@Vantala73 Ай бұрын
Канал чудовий, саме щоб таких під*рів як ти дратувати.
@Rikki-tikki
@Rikki-tikki Ай бұрын
Собача це російська. Чи навіть свинособача😊
@MatE-zk2nw
@MatE-zk2nw Ай бұрын
Канал згасає, обзоры Нето, переглядів немає, на рідній солов'їні аж слух ріже. Канал The box на порядок вищий став
@jolantowh9139
@jolantowh9139 Ай бұрын
Че за нах? Ничего не понятно. Где озвучка на русском?
@VLAD-gu6hf
@VLAD-gu6hf Ай бұрын
Ти під кожним відео спамиш, не набридло?)
@oraora1657
@oraora1657 Ай бұрын
онь болькешк не говоритьк на руссиянском...идик поплачайся вильсакому
@Lypovetskyi
@Lypovetskyi Ай бұрын
Ватноголовий ущємілся 😂😂😂
@user-nw9ms4qu1p
@user-nw9ms4qu1p Ай бұрын
Человек делает контент на своем родном языке, в чем проблема? Он не единственный кто сделал обзор на это на устройство, и на ру сегменте их достаточно, да и плюс все понятно я знаю только русский язык, но в полне понимаю о чем он говорит
@user-lm7vy6ou1q
@user-lm7vy6ou1q Ай бұрын
Ты руский?
@user-jl9ug9gv9z
@user-jl9ug9gv9z Ай бұрын
Пожалуйста говорите по русски 😊!
@Rikki-tikki
@Rikki-tikki Ай бұрын
Тобі мало кацапського контенту??
@sergeybiryukoff
@sergeybiryukoff Ай бұрын
Канал на 1 миллион с лишним подписчиков,забыл русский язык и сразу 30к просмотров потолок.удачи
@user-nw9ms4qu1p
@user-nw9ms4qu1p Ай бұрын
И? Его можно за это винить? Он красавчик видит что рейтинги упали, но он продолжает делать видео на своем родном языке, видно что поддержка своей родины ему важнее чем хайп и просмотры
@dyk417
@dyk417 Ай бұрын
​@@user-nw9ms4qu1p вот именно, что ему плевать на своих подписчиков, а политики важней, и он явно не за мир во всем мире, когда-то смотрел его обзоры, но на украинском вряд ли кто-то из русских остался смотреть
@Kucher_Sergey
@Kucher_Sergey Ай бұрын
яке твоє собаче діло скільки у нього переглядів чи підписників? Слідкуй за собою чи своєю країною, а ми якось самі розберемося
@user-qn6wo2lc8k
@user-qn6wo2lc8k Ай бұрын
СБУ взяло его "за яйца" ему не куда деваться.
@Vantala73
@Vantala73 Ай бұрын
@@user-qn6wo2lc8k не міряйте все по "понятиям" своєї конченої недокраїни. це у вас там роблять все за те що хтось когось тримає. а у нас по іншому. всі притомні люди кого я знаю і які були російськомовними - перейшли на українську, навіть кому дуже важко було. Не тому що змусив хтось. а тому, що зараз випадково забувшись і вимовляючи щось кац*пською мене починає нудити і потім язик хочеться помити. І Дмитро перейшов з тих же причин, і йому за це респект.
@starvideo09
@starvideo09 Ай бұрын
Головний біль, в укр.мові біль чоловічого роду.
@Rusopal
@Rusopal Ай бұрын
Рудименти к🐷ц🐷помовного минулого. З часом мине.
Sigma Girl Past #funny #sigma #viral
00:20
CRAZY GREAPA
Рет қаралды 22 МЛН
Homemade Professional Spy Trick To Unlock A Phone 🔍
00:55
Crafty Champions
Рет қаралды 57 МЛН
MEGA BOXES ARE BACK!!!
08:53
Brawl Stars
Рет қаралды 33 МЛН
Which Android to choose in 2024? TOP of the best
19:31
Anrok
Рет қаралды 7 М.
Motorola Edge 40 Neo 🔥 Конкурент Samsung і Google Pixel?
16:05
КІБЕР КОВБОЙ
Рет қаралды 3,9 М.
Какой ПК нужен для Escape From Tarkov?
0:48
CompShop Shorts
Рет қаралды 272 М.
Lid hologram 3d
0:32
LEDG
Рет қаралды 7 МЛН
iPhone 12 socket cleaning #fixit
0:30
Tamar DB (mt)
Рет қаралды 51 МЛН
cute mini iphone
0:34
승비니 Seungbini
Рет қаралды 5 МЛН